Ezen Internetes Blog bemutatja a kaposvári Verebély László Vasúttörténeti Egyesület tagjai által gondozott és "kezelt" Kapostüskevár nevű vasúti megállóhelyet. Jelen felületen keresztül figyelemmel kísérhetővé válnak az egyesület által elvégezett munkafolyamatok, valamint az egyes munkafázisokhoz szükséges segítségkérések.
Lesznek képek a megállóhelyről, illetve a megállóhely épületében működő Vasúti Emlékmúzeum-ról, valamint a civilek jobbító munkájáról, továbbá hírek és programajánlatok is.

Minden észrevételt, javaslatot, ötletet várnak az oldal létrehozói és a megállóhelyen tevékenykedő vasútbarátok, az alábbi drótposta címeken:
verebelylaszlovte@indamail.hu
info@kolas.hu

Támogatásokat itt fogadnak a civilek :Raiffeisen Bank Zrt. 12072514-01502481-00100004

2014. november 22., szombat

Téli Közmunka!

Kedves Oldal látogatók!


Óriási és átható nagy örömmel jelentjük be mindenkinek, hogy ismét lesz Kapostüskevár Vasútállomás-on "szolgálat" azaz közmunkás December 1-től 2015 február 28-ig egy újabb támogatási lehetőségnek köszönhetően, melyet nagy részben támogatási kérem alapján ismét a Somogy Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ-ja nyújtja és Egyesületünk is hozzájárul. 
A tegnapi  napon ezen ügyben megköttetett a hatósági szerződés is. 


A téli közfoglalkoztatás ideje alatt ismét lesz többségében, meghatározott időben nyitott váróterem az utasoknak, információadás segítség nyújtása. Több kiállítási tárgy is megszépülhet és több külső kiállítás, bemutató is lehet. 
Hó estén pedig az utasok testi épsége is biztosított lesz az utasperonok burkolatain. 
Természetesen őrzés is lesz a megálló területén és épületében!
A múzeum is látogatható lesz és nem csak vasárnaponként.

Reméljük, hogy ez is sokunknak fog tetszeni és még többen csatlakoznak a támogatóinkhoz, mert szeretnénk fűtött várótermet is!
Ehhez viszont fűtőberendezésre és tűzifára volna szükség ezért a felajánlásokat köszönettel vesszük és a közfoglalkoztatások költségeihez is várjuk hozzájárulásukat!

A Verebély László Vasúttörténeti Egyesület Közhasznú Szervezet a kisebb pénzadományoknak is nagyon örül. Banki úton a Támogatások fogadása nem lehetséges!